Ege Üniversitesi Rektörlüğü Ziyaret (Aug. 23, 2012)

Ege Çölyakla Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof Dr Sema Aydoğdu ve dernek üyeleri, Ege Üniversitesi Rektörlüğü'ne 2. kez seçilen Sayın Prof. Dr. Candeğer Yılmaz'ı, 23 Ağustos 2012 perşembe günü saat 15.00 itibariyle makamında ziyaret
etti.
Prof Dr Sema Aydoğdu ve dernek üyeleri Yılmaz'a, dernek flamalı glutensiz ürün paketi sunarak Ege Çölyakla Yaşam Derneği'ne desteklerinden ötürü teşekkür, yinelenen görevi için de tebriklerini sundular.
Yapılan ziyarette, Tenis Cafe eğitim toplantıları ve mutfak denetimleri hakkında bilgileri de sunan Ege Çölyakla Yaşam Derneği, Tenis Cafe'nin 'Çölyak Dostu Restoran' olarak ilan edilmesi için gerekli izni aldı.
Prof. Dr. Sema Aydoğdu ve dernek üyelerine, "halka yönelik kitap serilerine ÇÖLYAK kitabının da eklenmesi" önerisinde bulunan Prof Dr Candeğer Yılmaz, kitabın hazırlık safhasında Ege Üniversitesi'nin kendilerine destek olacağı sözünü verdi.
Ege Üniversitesi Rektörü Prof Dr Candeğer Yılmaz, sayfa ve içerik kısıtlaması olmadan hazırlanacak olan kitabın, toplumsal farkındalık oluşumuna büyük katkı sağlayacağını bildirerek, dernek çalışmalarına katkılarının süreceğini belirtti.

 

Haberle İlgili Fotoğraflar

haber arşivi için tıklayın